Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Με την πείρα 80 χρόνων
σας εγγυόμαστε ποιότητα - λεπτομέρεια
σε ότι αφορά το μνημόσυνο.

Ο Δημήτριος Παπιος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον χώρο της ζαχαροπλαστικής την
διάρκεια της δεκαετίας του 1920.
Το 1925 άνοιξε κοντά στην οικία του στο Μετς το δικό του εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ,η πορεία του σαν ζαχαροπλαστης ειναι ανοδική ,με μεγάλο μεράκι και πολλές καινοτομίες σε πολύ δύσκολα χρονια κατόρθωσε να ειναι απο τους καλύτερους ζαχαροπλάστες τις εποχής, επιβράβευση τις υπεροχης δουλειάς του ,η πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο  στον διεθνή διαγωνισμό ζαχαροπλαστών απο όλον τον κόσμο που πραγματοποιήθηκε στη βουλιαγμενη το 1939.

Τα υπέροχα κόλλυβα που έφτιαχνε και η συγκεκριμένη συνταγή που χρησιμοποιητε εδώ και 80 χρονια έκαναν τα καταστήματα Παπιου γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Την δεκαετία του 50 ο υιός του Πέτρος άνοιξε το δικό του κατάστημα στο Γ κοιμοιτηριο Αθηνών ακολουθώντας πιστα την παράδοση και την ποιότητα.
Μετά τον θάνατο του Δημητρίου Παπιου το 1968 ο μικρότερος υιός του Νίκος συνεχίζει και αυτός με την σειρά του την παράδοση με καινούργια σχέδια, καινοτομίες και με απαράμιλλο πάθος για δουλειά ,φτιάχνει το 1971 το σημερινό κατάστημα μας έναντι του Α κοιμητηρίου Αθηνών.

Όλα αυτά τα χρονια το κατάστημα μας επιμελήθηκε και κατασκεύασε τα  Μνημοσυνα πολλών επωνύμων,ειναι  πολλα τα ονόματα για να χωρέσουν  όλων αυτόν των οικογενειών που εμπιστεύτηκαν την ποιότητα Παπιου, ενδεικτικά ορισμένα απο αυτά.
Βασιλέως Παύλου, Βασιλισσης Φρειδερικης, ΝΙκολαου Πλαστηρα, Γεωργίου Παπανδρέου, Ιωάννου Μεταξα, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αλεκου Παναγουλη, Ανδρέα Παπανδρέου, Μελινας Μερκουρη, Ιωάννη Άλευρα, Ελευθεριου Βενιζέλου, Γεωργίου Μαύρου, Ευαγγελου Αβερωφ, Κωνσταντίνου Τσάτσου, Κανελλοπουλου, Κατίνας Παξινου, Αλέξη Μινωτη, Τζενη Καρέζη, Μητσου Μυράτ, Δημητρίου Χορν, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Αλίκης Βουγιουκλακη, Ορεστη Μακρη, Μανου Κατράκη, Σοφίας Βεμπο, Στρατου Διονυσιου, Δημήτρη Μητροπάνου, Βασίλη Τσιτσανη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Αριστοτελη Ωναση, Χριστινας Ωναση, Αλέξανδρου Ωναση, Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ και Χριστοδούλου....και πλήθος άλλων.
Ακολουθώντας πιστα τα ήθη και τα έθιμα τις ορθοδόξου εκκλησίας μας τα καταστήματα Παπιου έχουν ως αρχή τους την πλήρη και απόλυτη εξυπηρέτηση της αξιότιμης πελατείας του .

Δημήτριος Ν.Παπιος

 
Banner
Banner
Banner